30 mei opening Marikenhuis Nijmegen

marikenOp Nijmegen Nieuws een video impressie van de opening en ook Goede kanker bestaat niet! ontbreekt daarin niet.

Zaterdag 30 mei a.s.heb ik de eer als één van de sprekers te gast te zijn bij de officiële opening van het Marikenhuis in Nijmegen en zal ik mijn boek Goede kanker bestaat niet! cadeau doen aan de bibliotheek van het Marikenhuis. Ik spreek van 12.45 uur tot 13.00 uur in “de huiskamer”van het Marikenhuis.  Mijn lezing 

Ook zal ik gedurende de dag een informatie stand bemannen in “de huiskamer” tevens infotheek, met betrekking tot mijn boek Goede kanker bestaat niet! en schildklierkanker.

Kijk hier voor het volledige programma van deze dag die feestelijk wordt geopend door de  burgemeester van Nijmegen Dhr. Bruls.

Het Marikenhuis wordt een ontmoetingsplek voor mensen die geconfronteerd worden of zijn met kanker, voor (ex-) patiënten en hun naasten. Alle activiteiten binnen het inloophuis hebben tot doel een bijdrage te leveren aan het sociaal, lichamelijk en psychisch welbevinden van hun gasten. Bezoek de website van het Marikenhuis voor meer informatie.

Het Marikenhuis is gevestigd aan de Slotemaker de Bruineweg 163 in Nijmegen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *