Blogs

Schrijf om begrepen te worden, Spreek om gehoord te worden en lees om te groeien.

Een uitspraak  van Lawrence Clark Powell, waar ik mij volledig in kan vinden. Schrijven heeft altijd een bedoeling, een boodschap. De bedoeling te worden begrepen zodat de lezer er uiteindelijk door zal groeien. Wie schrijft die blijft is ook zo’n uitspraak. Voor mij de reden om door te gaan met schrijven. Nadat de reeks blogs over de diagnose schildklierkanker tot een jaar na dato op de website van SON waren afgesloten en het wachten werd op de uitgave van de bundel Goede Kanker bestaat niet! ging ik het schrijven missen.

Blogoverzicht

 

 

 

 Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Auteur, Anke van Haften

Eén gedachte over “Blogs

  • 05/05/2020 om 14:36
    Permalink

    Beste Anke – als jarenlang lid van SON las ik net jouw column Verbanden in de Schild van maart jl.
    Wat ik daar lees van je, doet me nu pas in de computer kruipen: ik tob al meer dan 30 jaar met m’n gezondheid, de voornaamste bron van veel ellende de gevolgen van een auto-ongeluk in ’89: je ziet het niet aan me maar ik voel het wel. Inmiddels kan ik zelf redelijk goed onderscheiden wat wat is maar weet soms niet meteen waar het ene begint en het andere ophoudt. Zo bleek in 2000 o.a. m’n schilklier ‘opgelost’ te zijn, eindelijk iets concreets. Jij vraagt naar een arts die ‘verbanden’ ziet, ik heb nu pas een arts gevonden die zo kijkt, nadat ik jarenlang van de ene specialist gestuurd werd (“mevrouw zegt dat ze zich zoek voelt, maar ze oogt niet ziek’). om het niet een te lang verhaal te maken, geef ik mijn naam en email adres als je meer wilt weten…..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *