Bijzondere ontmoetingen

radboud-klaar-1Op 23 december 2014 mocht ik “Goede kanker bestaat niet! uitreiken aan Mw. Cathy van Beek, lid van de Raad van Bestuur in het Radboudumc.   Allerhartelijkst werden mijn zoon, die als fotograaf mee was, en ik ontvangen. “Ik ben trots op je”zei ze. Een mooier compliment kon ik niet krijgen. Nog warm van dit bezoek mocht ik vervolgens door naar Prof. dr. Jan Smit, Internist endocrinoloog en hoofd Interne Geneeskunde  en dr. Netea- Maier Internist endocrinoloog, die beiden een prachtig voorwoord hebben geschreven in mijn boek, om ook aan hun persoonlijk mijn boek te overhandigen. Deze 3 kleine kerstcadeautjes die ik mocht weggeven op de voormiddag van de kerst maakten mijn kerst in ieder geval compleet.

 

IMG_0365-2             IMG_0364-2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *