Goede Kanker bestaat niet! bij Web fm

De Graaff 2014

Een tv debuut, op maandag 24 november 2014 was ik om 20.30 uur te gast in talkshow De publieke zaak van Web fm, om goede kanker bestaat niet en daarmee de ziekte schildklierkanker op de kaart te zetten.

Webfm is de lokale omroep van de gemeente Beuningen en Druten. De zender verzorgt radio-uitzendingen via de ether, de kabel en het internet.De publieke zaak is een maandelijkse talkshow over de actualiteiten uit de regio met deze maand; vuilverwerking, cabaret, muziek en theater.

Het bleek een geweldige ervaring op de set van Webfm onder leiding van Patrick Huisman en Ruud Coolen van Brakel in de Korenmolen in Maasbommel. Er waren zeer  leuke en interessante gasten aan tafel waaronder Bas van der Hoeven, columnist bij De Gelderlander. Zijn gesigneerde boek met prachtig compliment ga ik in één adem uitlezen! Angelique Krüger van Omroep Gelderland, een gedreven en vooral leuk mens! en Willeke Peters een kanjer van een vrouw die zich hard maakt voor de voedselbank in Beuningen en ikzelf.  Ik heb goed duidelijk kunnen maken dat Goede kanker écht niet bestaat en heb ik zéker een mooie start gemaakt om schildklierkanker op de kaart te zetten. Lees er alles over in mijn blog 

Tot slot  heeft kok Michiel, van de Korenmolen een heerlijk dessert op tafel getoverd.

De uitzending van De publieke zaak waarin Goede Kanker bestaat niet te gast was om schildklierkanker op de kaart te zetten is te bekijken via You Tube .

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *