Koerier Beuningen 21 januari Steun voor lotgenoten

koerier artikelEn dan sta je ineens op de voorpagina van weekkrant de Koerier in Beuningen. Het interview was een leuk interview geweest. Het leek bijna meer op een gezellige koffievisite dan een interview voor een krant. Hoewel dit natuurlijk de eerste keer was in mijn leven en ik me er eigenlijk geen voorstelling van had kunnen maken.  Als vanzelf vloeide het verhaal van mij naar mijn interviewster. Knap hoe ze het verhaal vervolgens in de Koerier heeft over gebracht met een geweldige foto van mijn fotogenieke parkietje Gerrit. Hét cadeau uit liefde dat op mij zat te wachten toen ik thuis kwam uit de Radio Actieve Jodium behandeling. Ik had geen idee wat ik moest verwachten van het stuk, maar dat het op de voorpagina stond en zelfs nog doorging op pagina 5, was een complete verrassing. Toch even schrikken als je met je hoofd op de deurmat ligt. Even later had ik een afspraak bij De Kapper, middenin het dorp. Juist op het moment dat ik naar binnen stap, wordt ook daar de koerier bezorgd. Dat had je wel mogen zeggen, roept de kapster uit! Ik betrap mezelf erop dat ik niet van te voren stil sta bij het feit dat anderen je hoofd gaan zien en herkennen. Best eng!

Tekst en beeld Weekkrant de Koerier: Marlies van der Burgh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *