In gesprek met…

Via Twitter kwam ik in gesprek met Mary Sjabbens. Een spontane, eerlijke, nieuwsgierige fanatiek blogster, zeer begaan met mensen.
Mary vroeg me of ik deel wilde nemen aan haar rubriek in gesprek met.. Een rubriek waarin ze in gesprek gaat met mensen die een verhaal te vertellen hebben. In juli 2014  is hier een mooi interview uit voortgekomen.

 

In gesprek met…

Ken jij Anke van Haften? Sinds kort volgen wij elkaar. Haar blogs wekten mijn interesse. Ze schrijft zeer openhartig en laat overduidelijk merken een doorzetter te zijn. Ik had nog wat vragen voor haar…

Dag Anke, jij blogt al geruime tijd, niet op je eigen site maar op die van Schildklier Organisatie Nederland. Waarom blog jij daar?

Goede vraag…. Lees meer 

 

 

 

 

Mary Sjabbens is te volgen via Twitter, facebook en Website 

Sinds deze zomer heeft Mary ook een eigen boek. Open boek- bijzondere verhalen van doodgewone mensen.

 Bestel mijn boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *