Telegraaf

Vanaf 20 maart 2015 was  ik één van de vaste wekelijkse bloggers voor de Telegraaf gezondheid.
Iedere week verscheen er een blog in de serie  Leven na schildklierkanker.

Na de wekelijkse blogs via de website van de SON. Schildklier Organisatie Nederland, mijn boek Goede kanker bestaat niet! en mijn blogs op deze website over de ontwikkeling die ik vooral psychisch door maak na de schildklierkanker, waren de blogs over schildklierkanker bij Telegraaf gezondheid een volgende stap om schildklierkanker op de kaart te zetten.
Helaas heeft Telegraaf besloten een andere weg in te slaan waardoor er geen ruimte meer bestond voor patiëntenblogs. Een verlies omdat juist deze groep een duidelijke stem heeft om te laten horen.
Begin mei 2016 schreef ik Mijn laatste blog voor Telegraaf Gezondheid.

 

 Blogs Telegraaf Gezondheidtelegraaf Anke

Op 4 April verscheen er een dubbele pagina in de Telegraaf  om de  5 bloggers van Telegraaf gezondheid die wekelijks schrijven over hun aandoening, voor te stellen. Het volledige artikel ” Geef zin aan je ziekte ” is voor telegraaf leden te vinden op de website van de Telegraaf  premium 

Op de vraag waarom doe je dit? Om bewustzijn te creëren onder artsen en gezond Nederland. Ik vraag begrip voor een relatief kleine patiëntengroep die me dagelijks laten weten hoe ze zich voelen.

Reacties als deze zijn voor mij de drijfveer om door te gaan met schrijven.

Marisa van Arkel: Ik ben zo blij met deze blogs! Zelf kan ik af en toe de woorden niet vinden om het uit te leggen of ik heb er letterlijk geen energie voor. Ga zo door!

 

 

 

 

2 gedachten over “Telegraaf

 • 24/03/2015 om 19:49
  Permalink

  Mooie blogs Anke! Ik hoop heel erg dat schildklierkanker nog meer op de kaart komt! In alle eerlijkheid
  had ik er überhaupt nog niet eens van gehoord. Zo zie je maar.
  Liefs & sterkte!!!!

  Beantwoorden
  • 24/03/2015 om 19:53
   Permalink

   Dank je wel collega telegraaf blogger! Ook jouw blogs zijn top. Impact ziekte van Lyme lang niet even bekend!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *