Real life soap

soap__largeWaar duizenden mensen dagelijks gekluisterd zitten voor de televisie om Goede tijden slechte tijden te kijken, zitten wij al jaren in een real life soap. Een serie van onafgebroken toestanden, ziekten, verlies, relatieperikelen (bij de jongens bedoel ik dan), advocaten, familie, vrienden noem maar op. Zet er een camera bij en je hebt een televisie hit.

Het nieuwe jaar is pas 26 dagen oud maar omdat het bij ons nooit saai is kan er in 26 dagen veel gebeuren. Tussen de schildklierperikelen door, is er een hond gekomen en weer gegaan, ben ik op de radio geweest om de voicemail van Mark Rutte in te spreken, moet mijn  zoon herstellen van een ongeluk waarvan de tegenpartij hem de schuld blijft geven, probeer ik te herstellen van een vermoedelijk dubbele hernia, wil ik afbouwen van de morfine, hebben we een vakantie naar New York geboekt, wacht mijn andere zoon al meer dan een maand op een belangrijke uitslag die hij eigenlijk al voor de feestdagen verwachtte terug te krijgen en hebben we op de valreep van januari nog een nieuw gezinslid erbij gekregen.

Over twee dagen ben ik jarig. Wat wil je voor je verjaardag werd me gevraagd. Nou, ik wil eigenlijk gewoon even rust!  Heel graag zou ik willen dat alles even een paar dagen loopt zoals het zou moeten. En warempel ik durf het bijna niet te zeggen, maar het lijkt erop alsof mijn wens uit gaat komen. De uitslag waar mijn zoon al zo lang op wacht, kwam vandaag vreugde brengen. Dolblij ben ik voor hem. Nu nog slagen en dan kan zijn toekomst beginnen. De advocaten houden heel even rust omdat ze een politierapport afwachten over het ongeluk en de storm rondom de schildklierperikelen gaat een beetje liggen. Het enige dat nu nog rust moet krijgen ben ik zelf. Herstellen van de hernia, afbouwen met de morfine en oefeningen doen bij de fysiotherapeut en accepteren dat sommige dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn.  tikkel

Het is een mooi cadeau deze rust in huis. Wat nog meer rust in huis heeft gebracht is het cadeau dat ik mezelf heb gedaan. Sinds een paar dagen is Tikkel ons nieuwe gezinslid. Een meisjes pup van een klein half jaartje. Een knuffeltje van een hondje. Sinds de komst van Tikkel landt alles op zijn plek. Dit is het hondje dat bij mij past. Er is vrolijkheid en warmte, pootjes een lik over je hand en alles is weer goed.  Nou ja bijna alles..maar ja zo gaat het in een soap ook. Toch?

 

*Sharing is caring*

2 gedachten over “Real life soap

 • 26/01/2016 om 16:48
  Permalink

  Anke super!!!!
  Hou er rekening mee dat Tikkel waarschijnlijk nog gaat puberen?
  Met andere woorden jou gaat testen hiihihi.
  Qua leeftijd een prachtig hondje die je nog makkelijk kan gaan vormen tot het beste wat bij je past.
  Veel plezier met je vriendje.

  Beantwoorden
 • 26/01/2016 om 18:15
  Permalink

  Fijn te lezen dat alles wat in rustiger vaarwater komt
  En met Tikkel gaat het vast helemaal goed komen, je moet er even in investeren, maar dan heb je ook wat

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: